Chcem Vás pozvať k spoločnému vylepšeniu školy

Vážení rodičia,

spoločne sa snažíme, aby Vaše dieťa dostalo kvalitný základ do svojho života, a neprestalo veriť vo vlastné schopnosti. Ak chceme byť v tomto našom úsilí úspešní, potrebujeme spoločne komunikovať, vzájomne sa chápať a dobre spolupracovať.

Preto Vás v blízkej budúcnosti budeme kontaktovať, aby ste sa prostredníctvom dotazníka vyjadrili k otázkam, ktoré sú dôležité pre charakter a ďalšie smerovanie našej školy:  ktoré veci sú z Vášho pohľadu vo Vašom živote dôležité, ako vidíte cez svoje priority našu školu a aká by mala naša škola byť, aby naplnila potreby a očakávania Vašich detí, a teda aj Vás samotných.

Takúto možnosť vyjadriť sa dáme aj našim pedagógom a žiakom. Láskavo Vás preto prosíme, aby ste venovali 15 minút tomu, čo môže významne vplývať na celkový rozvoj Vášho dieťa. O získaných poznatkoch a konkrétnych návrhoch Vás budeme informovať po spracovaní výsledkov. Prieskum je anonymný a realizujeme ho s externou firmou,  prostredníctvom online aplikácie.  O detailoch Vás ešte budeme informovat.

Mgr. Jozef Sopoliga, riaditeľ